Neuroplasticitatea se refera la capacitatea creierului de a se schimba, modifica, de a crea noi cai de transmitere a informatiei, sub influenta stimulilor astfel incat sa dezvoltam noi abilitati sau sa le perfectionam pe cele dobandite deja. Studiile clinice au demonstrat ca acest proces serveste unor functii importante cum ar fi invatarea, memoria si raspunsul la leziuni ale creierului.

Neuroplasticitatea apare constant atat in ​​creierul in curs de dezvoltare, cat si in cel adult. Si desi nu este nici acum o notiune foarte intalnita sau despre care sa se discute mai mult, neuroplasticitatea s-a dovedit a fi un proces important al creierului. De altfel neurologii au reusit sa abordeze acest subiect si din punct de vedere terapeutic. Specialistii au demonstrat ca exista substante care pot ajuta la o buna mentinere a activitatii cerebrale.

Aici intervine si NeuroAge in procesul de neuroplasticitate. Ingredientele naturale ale NeuroAge (vezi aici Ce contine NeuroAge) ajuta in sustinerea functiilor mentale. NeuroAge sustine neuroplasticitatea si comunicarea interneuronala, stimuleaza memoria si functiile cognitive si imbunatateste dispozitia si motivarea, reducand efectele stresului.

Neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a se adapta permanent sub influenta stimulilor, trebuie sa „se intample” in fiecare zi a vietii noastre, indiferent de varsta, conditii de mediu sau stare de sanatate. Studiile demonstrează beneficiile pe care le aduce NeuroAgeTM în menţinerea unui creier sănătos şi a unei minţi agere, chiar şi la vârste inaintate.

Leave a reply