+40.314.253.151

Mod de utilizare

Pentru a functiona optim, creierul si corpul nostru au nevoie de suplimente esentiale, cu atât mai importante cu cât înaintam în vârsta. Suplimentul alimentar NeuroAge™ contine o combinatie de componente esentiale (nucleozide pirimidinice, aminoacizi, vitamine) care s-a dovedit ca ajuta la mentinerea functiilor creierului, mai ales pe masura ce acesta îmbatrâneste.

Principalele beneficii sunt îmbunatatirea vigilentei intelectuale, a functiilor cognitive si a performantelor mentale, inclusiv concentrarea, învatarea, memoria si gândirea.

Cercetari stiintifice extinse demonstreaza ca ingredientele principale ale produsului sunt importante pentru mentinerea functionalitatii normale a creierului si pentru procesele de acces la informatii cum ar invatarea si reamintirea.

Componentele de baza ale NeuroAge, uridina, citidina si glutamina, au fost evaluate in 25 de studii clinice, care au cuprins peste 1700 de pacienti, atat femei cat si barbati. Toate aceste studii demonstrează beneficiile pe care le aduce NeuroAge™ în menţinerea unui creier sănătos şi a unei minţi agere, odata cu inaintarea in varsta.

Cu cât administrarea NeuroAge™ începe mai devreme, cu atât funcţiile creierului sunt prezervate în limite normale o perioadă mai lungă de timp. NeuroAge™ se recomandă în tratament pe termen îndelungat, 2 capsule/ zi, dimineaţa, împreună cu alimentele. Exista o doza de incarcare recomandata pe durata primei saptamani de tratament, cand se pot administra 4 capsule zilnic, 2 dimineata si 2 in timpul pranzului, impreuna cu alimentele. Se poate administra persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Evaluarea generala a sigurantei administrarii combinatiei de uridina, citidina si glutamina a aratat o tolerabilitate foarte buna, favorabila administrarii zilnice  si cu complianta crescuta in randul pacientilor. Acest profil de siguranta foarte bun reprezinta un atu important in alegerea utilizarii suplimentului nutritiv in asociere cu alte medicamente.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie diversificata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Daca sunteti inasarcinata sau urmati vreun tratament medicamentos, consultati-va medicul inainte de a utiliza NeuroAge.