Printre organele care sufera modificari odata cu înaintarea in varstă destul de timpuriu se numara si creierul, respectiv sistemul nervos. Incepand cu varsta de 40 de ani apare declinul cognitiv usor, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor. Scaderea memoriei este cel mai usor de remarcat. In spatele ei, aproape totdeauna, exista si o afectare a altor functii cognitive. Performanta intelectuala depinde de memorie, dar si de alte procese cognitive: atenția, concentrarea, gandirea si inteligenta, limbajul etc.

Putem intarzia imbatranirea creierului printr-un stil de viata sanatos, activitate fizica si intelectuala, alimentatie sanatoasa. Pentru rezultate si mai bune, putem apela la suplimente nutritive care aduc un aport sporit de elemente esențiale functionarii normale a creierului.

NeuroAge este un supliment nutritiv care ajuta la mentinerea vigilentei mentale, a proceselor de invatare si memorie, creste capacitatea de concentrare si imbunatateste functiile cognitive (planificarea, atentia, gandirea). NeuroAge asigura functionarea optima a creierului, protejandu-l impotriva declinului natural dat de înaintarea in varsta dar si in perioadele de stres, suprasolicitare si efort intelectual prelungit.

Aceasta combinatie unica de ingrediente asigura suportul nutritiv necesar celulelor creierului si susține funcțiile cognitive performante. Efectul este complex, spre deosebire de produsele obișnuite bazate pe lecitina si ginkgo biloba. Prin asigurarea integrității membrane neuronale, se aduc îmbunătățiri semnificative funcționarii creierului si comunicării interneuronale. NeuroAge lupta impotriva imbatranirii premature a creierului si poate fi folosit ca solutie de prevenire si ameliorare a degradarii performantei intelectuale.

Leave a reply