NeuroAge se adreseaza tuturor celor care isi doresc ameliorarea propriilor performantelor intelectuale (memorie, invatare, concentrare, atentie) si sa lupte impotriva declinului cognitiv ce se instaleaza natural, odata cu inaintarea in varsta.

Substantele active din NeuroAge permit sustinerea functiilor cognitive ca memoria, limbajul, rationamentul, inteligenta, perceptia, invatarea, atentia etc. Este vorba de o combinatie unica de ingrediente naturale, puternice care impreuna pot combate tulburarile de memorie si sustine activitatea mentala la un nivel ridicat. Acestea sunt: citidina si uridina, aminoacizi, vitamine si minerale in doze optime, potrivite administrarii zilnice pe termen lung.

Dacă credeți că odată cu vârsta, declinul funcțiilor cognitive este inevitabil, atunci NeuroAge va va surprinde.

Creierul este fără îndoială cel mai complex organ. La om, conține până la 100 de miliarde de neuroni conectați unul la celălalt. Pe măsură ce îmbătrânim, cu toții ne confruntăm cu o scădere normală a abilităților cognitive , facandu-ne astfel sa ne temem de aparitia bolilor neurodegenerative ca: boala Alzheimer, Parkinson, epilepsie sau dementa.

Ingredientele naturale ale NeuroAge vă pot ajuta să vă stimulați creierul, să învățați mai ușor și să luptați împotriva pierderii memoriei și a scăderii puterii de concentrare legate de înaintarea in varsta.Memoria este, prin urmare, un instrument esențial ce trebuie stimulat și mentinut in forma la toate varstele. Memoria, procesul de invatare si performanta intelectuala sunt strans legate de neuroplasticitate. Neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a se adapta permanent sub influenta stimulilor, trebuie sa „se intample” in fiecare zi a vietii noastre, indifirent de varsta, conditii de mediu sau stare de sanatate.

In loc sa o lase sa se deterioreze in timp, NeuroAge sustine sanatatea creierului dumneavoastra si ajuta la imbunatatirea memoriei, concentrarii si a performantei intelectuale.

Leave a reply