NeuroAgeTM este un supliment nutritiv, care, prin combinatia unica de elemente, ajuta la functionarea normala a creierului si intarzie aparitia semnelor caracteristice declinului cognitiv asociat varstei. NeuroAgeTM ajuta la mentinerea vigilentei mentale, a proceselor de invatare si memorie, creste capacitatea de concentrare si imbunatateste functiile cognitive (planificarea, atentia, gandirea).

Ce este NeuroAgeTM ?O capsula de NeuroAgeTM contine fier 0,45 mg, acid pantotenic 1,05 mg, uridina 75 mg, citidina 75 mg, glutamina 25 mg. Rolul acestor substante in sustinerea functiilor mentale au fost demonstrate in studii clinice. Trei ingredinete (Uridina, Citidina, Glutamina) au fost studiate extensiv, in peste 25 studii clinice ce au inclus peste 1700 subiecti de diverse varste, atat barbati cat si femei. Nucleozidele pirimidinice, citidina si uridina, sunt elemente majore din structura ARN, indispensabil pt toate proc de invatare si memorie. Ele participa la sinteza neurotransmitatorilor esentiali (acetilcolina, dopamina), implicati in procesele cognitive si ai “starii de bine” si sunt componente importante in sinteza fosfolipidelor, (fosfatidilcolina) cu rol in mentinerea integritatii membranei neuronale. L-glutamina, acidul pantotenic si fierul imbunatatesc oxigenarea creierului, suplimenteaza energia necesara unei functionari cerebrale optime si participa la sinteza neurotransmitatorilor. Prin compozitia sa unica, NeuroAge sustine neuroplasticitatea si comunicarea interneuronala, stimuleaza memoria si functiile cognitive si imbunatateste dispozitia si motivarea, reducand efectele stresului.

Cu cat administrarea NeuroAge™ incepe mai devreme, cu atat functiile creierului sunt prezervate in limite normale o perioada mai lunga de timp.

Leave a reply